Puikiai tinka įvairių rūšių mėsai – vištienai, kiaulienai, jautienai ar ėrienai.
Naudokite taip, kaip jums patogiausia:
– įtrinkite tiesiai į mėsą,
– maišykite su natūraliu jogurtu ir naudokite kaip marinatą,
– gaminkite iš jo kvapnų padažą prie kepsnių ar troškinių.
Mišinyje jau suderintas aitrumas, šiluma ir aromatingi prieskoniai: česnakas, kuminas, imbieras, kalendra, lauro lapai, gvazdikėliai ir kiti – visa tai sukuria išskirtinį, bet neperkrautą skonį.
Tandoori Rajah – kai norisi daugiau spalvos, daugiau skonio ir daugiau įspūdžio.
Puikiai tinka įvairių rūšių mėsai – vištienai, kiaulienai, jautienai ar ėrienai.
Naudokite taip, kaip jums patogiausia:
– įtrinkite tiesiai į mėsą,
– maišykite su natūraliu jogurtu ir naudokite kaip marinatą,
– gaminkite iš jo kvapnų padažą prie kepsnių ar troškinių.
Mišinyje jau suderintas aitrumas, šiluma ir aromatingi prieskoniai: česnakas, kuminas, imbieras, kalendra, lauro lapai, gvazdikėliai ir kiti – visa tai sukuria išskirtinį, bet neperkrautą skonį.
Tandoori Rajah – kai norisi daugiau spalvos, daugiau skonio ir daugiau įspūdžio.