Raugerškio uogos – tai ryškiai raudonos, rūgštoko skonio uogos, plačiai naudojamos Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų virtuvėse. Jos ypač populiarios Irano kulinarijoje, kur naudojamos tradiciniame patiekale „Zereshk Polo“ – ryžių plove su vištiena ir šafranu.
Kodėl verta rinktis šias raugerškio uogas?
* Pastaba: Gali būti garstyčių, salierų, sezamų, žemės riešutų, sojų, pieno ir glitimo turinčių grūdų pėdsakų.
Naudojimas:
Prieš naudojimą rekomenduojama uogas pamirkyti šiltame vandenyje, kad jos suminkštėtų ir/ar sumažėtų rūgštumas.
Raugerškio uogos – tai ryškiai raudonos, rūgštoko skonio uogos, plačiai naudojamos Vidurio Azijos ir Artimųjų Rytų virtuvėse. Jos ypač populiarios Irano kulinarijoje, kur naudojamos tradiciniame patiekale „Zereshk Polo“ – ryžių plove su vištiena ir šafranu.
Kodėl verta rinktis šias raugerškio uogas?
* Pastaba: Gali būti garstyčių, salierų, sezamų, žemės riešutų, sojų, pieno ir glitimo turinčių grūdų pėdsakų.
Naudojimas:
Prieš naudojimą rekomenduojama uogas pamirkyti šiltame vandenyje, kad jos suminkštėtų ir/ar sumažėtų rūgštumas.