



Puikiai tinka ryžiams, daržovių troškiniams, sriuboms, vištienai, padažams ir marinadams. Nedidelis kiekis ciberžolės praturtina tiek egzotinius, tiek kasdienius patiekalus.
Naudojimas: žiupsnelį ciberžolės dėkite į kepamus ar troškinamus patiekalus, padažus, sriubas ar net kokteilius su augaliniu pienu („golden milk“).
Savybės:
• Suteikia patiekalams natūralią, ryškiai geltoną spalvą.
• Tinka tiek vegetariškiems, tiek mėsos patiekalams.
• 100 % natūralus produktas, be jokių priedų ar dažiklių.
Ciberžolė – prieskonis, kuris įkvepia kūrybiškumui virtuvėje.
Puikiai tinka ryžiams, daržovių troškiniams, sriuboms, vištienai, padažams ir marinadams. Nedidelis kiekis ciberžolės praturtina tiek egzotinius, tiek kasdienius patiekalus.
Naudojimas: žiupsnelį ciberžolės dėkite į kepamus ar troškinamus patiekalus, padažus, sriubas ar net kokteilius su augaliniu pienu („golden milk“).
Savybės:
• Suteikia patiekalams natūralią, ryškiai geltoną spalvą.
• Tinka tiek vegetariškiems, tiek mėsos patiekalams.
• 100 % natūralus produktas, be jokių priedų ar dažiklių.
Ciberžolė – prieskonis, kuris įkvepia kūrybiškumui virtuvėje.