Subrendusios erškėtuogės džiovinamos žemoje temperatūroje, išsaugant natūralų skonį ir aromatą. Džiovintas erškėtuoges galima naudoti vaisių ir uogų mišiniams, desertams pagardinti. Jos suteikia patiekalams malonų rūgštelėjantį skonį ir sodrią spalvą. Taip pat galima užplikyti karštu vandeniu ir gerti kaip arbatą, maišyti su kitomis džiovintomis uogomis ar vaisiais. Tinka naudoti konditerijos gaminiuose.
Subrendusios erškėtuogės džiovinamos žemoje temperatūroje, išsaugant natūralų skonį ir aromatą. Džiovintas erškėtuoges galima naudoti vaisių ir uogų mišiniams, desertams pagardinti. Jos suteikia patiekalams malonų rūgštelėjantį skonį ir sodrią spalvą. Taip pat galima užplikyti karštu vandeniu ir gerti kaip arbatą, maišyti su kitomis džiovintomis uogomis ar vaisiais. Tinka naudoti konditerijos gaminiuose.